Cyber Monday Ziggo

Cyber Monday Ziggo

Ben jij benieuwd naar alle Cyber Monday 2019 aanbiedingen bij Ziggo? Ziggo is één van de weinige internet aanbieders die actief is met verschillende deals tijdens Cyber Monday en Black Friday. Overige providers zoals KPN, Tele2 en T-Mobile bieden geen kortingen aan omtrent vast internet tijdens het Cyber Weekend. 

De Cyber Monday deals in 2018 bestonden uit kortingen voor de eerste 6 maanden van je vaste internet pakket. Omdat Ziggo ook denkt aan zijn bestaande klanten, kregen zij in 2018 kosteloos toegang tot de filmkanalen in de maand december. Maar wat zijn de aanbiedingen van 2019?

Ziggo

Ziggo is samen met KPN de marktleider op het gebied van vast internet. Ze bieden verschillende internet abonnementen aan; enkel Internet, Internet en Bellen, Internet en Televisie en Alles-in-één. Wanneer je internet afsluit bij Ziggo maak je gebruik van het kabel netwerk.

De bovenstaande abonnementen zijn ook te verkrijgen voor zakelijke gebruikers.

Cyber Monday Ziggo deals

Cyber Monday valt in 2019 3 dagen voor Sinterklaas. Het is dus aan te raden om tijdens Cyber Monday te profiteren van de vele deals bij bijna alle (web)winkels. De december maand is gezien alle feestdagen een enorm dure maand.

Een Ziggo Cyber Monday deal is natuurlijk geen leuk cadeau voor onder de kerstboom. Maar voor volwassenen wel interessant om te profiteren van de korting die je ontvangt. Vooral voor nieuwe klanten zijn de aanbiedingen voordelig.

Cyber Monday Ziggo Zakelijk aanbiedingen

Ziggo Zakelijk is een aparte tak binnen Ziggo internet. Ondernemers ontvangen enkele voordelen t.o.v. een regulier pakket van Ziggo. Zo is de klantenservice sneller bereikbaar, handelt Ziggo sneller tijdens storingen en zijn de pakketten aftrekbaar bij de belasting.

Cyber Monday deals voor bestaande klanten van Ziggo?

Ziggo denkt gelukkig ook aan hun bestaande klanten. Wij adviseren om een kijkje te nemen op de website voor de nieuwe Cyber Monday aanbiedingen voor bestaande klanten in 2019.