Cyber Monday witgoed

Witgoed artikelen zijn over het algemeen dure producten. Daarom is Cyber Monday een ideale dag om te profiteren van verschillende witgoed aanbiedingen.

Koelkasten, wasmachines en afwasmachines verkrijgen tot max. 70% korting. Wie wilt dat nou niet?

Cyber Monday is enkele jaren geleden komen overvliegen vanuit Amerika. Waar het is Nederland nog een redelijk onbekend begrip is, is het in Amerika razend populair. Cyber Monday vindt plaats op de eerste maandag na Thanks Giving en is te vergelijken met Black Friday. Cyber Monday is echter enkel bekend om online aanbiedingen, waar Black Friday ook fysieke deals heeft. In winkels zul je dan ook geen Cyber Monday aanbiedingen tegen komen.

Ongeveer iedere productgroep is in de aanbieding tijdens Cyber Monday 2019. Ondanks dat de Cyber Monday deals van 2019 nog niet bekend zijn, verwachten wij wel veel Cyber Monday kortingen in witgoed artikelen.


Witgoed (web)winkels

In het onderstaande overzicht zijn alle webwinkels te zien waar witgoed producten verkrijgbaar zijn. Neem een kijkje op de webshop en vergelijk alle witgoed artikelen met elkaar om te profiteren van de beste Cyber Monday aanbieding.


Wat zijn populaire witgoed artikelen tijdens Cyber Monday 2019?

Witgoed heeft ieder huishouden nodig. Voor bijvoorbeeld het wassen van je kleding, keuken en/of badkamer. De populairste artikelen zijn afwasmachines, wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, magnetrons en/of ovens. Deze artikelen zijn ook allen in de aanbieding tijdens Cyber Monday 2019.

Webwinkels als Mediamarkt hebben een divers assortiment waarbij je kunt kiezen tussen verschillende merken. Voorbeelden hiervan zijn Siemens, Samsung, Bosch en AEG.

Bepaal van te voren waar je naar op zoek bent en wat je budget ongeveer is. Zo kun je gericht zoeken naar de beste Cyber Monday witgoed aanbiedingen en op iedere webshop rond snuffelen.

Omdat het over het algemeen zware artikelen zijn, heb je vaak de optie om de artikelen thuis te laten bezorgen. Koelkasten worden dan bijvoorbeeld je huis in gedragen en geïnstalleerd. Zeker voor oudere mensen is dit een aanrader.