Cyber Monday Philips

Cyber Monday Philips

Wil jij optimaal profiteren van Cyber Monday bij Philips? Ook in 2019 zijn er weer enorm veel aanbiedingen bij Philips. Van televisies tot lampen, Philips heeft het allemaal. 

In de aanloop naar Cyber Weekend, bestaande uit Black Friday en Cyber Monday, maakt Philips verschillende deals bekend. Wanneer jij op zoek bent naar Philips producten is het dus verstandig om te wachten totdat alle aanbiedingen bekend zijn.

Koninklijke Philips

Heeft het merk Philips nog uitleg nodig? Koninklijke Philips (bekend als Philips) is een elektronicaconcern dat is opgericht in 1891 te Eindhoven. Onder de voetbalfans is het ook bekend als hoofdsponsor van de voetbalclub PSV.

In 2015 behaalde Philips een omzet van 24 miljard euro. 7 Miljard was hiervan afkomstig uit Philips Lighting. Het merk is onderverdeeld in verschillende divisies;

  • Innovation, Group & Services
  • Philips Consumer Lifestyle
  • Philip Healthcare
  • Philips Lighting

Philips aanbiedingen tijdens Cyber Monday 2019

Omdat Philips een groot productaanbod heeft zijn er veel verschillende aanbiedingen van het merk. De producten worden onderverdeeld in de volgende categorieën: Beeld en Geluid, Persoonlijke verzorging, Verzorging voor moeder en kind, Huishoudelijke artikelen, Verlichting, Gezondheid, Autoverlichting en Accessoires. Hieronder een uitgebreide lijst van acties in Nederland.

Philips verlichting deals; Philips HUE

Philips Hue betreft smart verlichting van Philips. Het merk kent hierbij een groot en divers assortiment. Van tafellampen tot aan lichtstrips. Qua fittingen is er eveneens veel keuze; denk hierbij aan E27, E14 of GU10.

Het handige aan Philips Hue is dat het met je smartphone of tablet te besturen is. Je hebt hiervoor een App nodig die je dient te installeren op jouw apparaat. De modellen zijn uit te breiden tot volledige lichtsets voor de complete woning.

Profiteer direct van alle Cyber Monday aanbiedingen van Philips Hue.

Philips tv aanbiedingen tijdens Cyber Monday 2019

Philips heeft ook een grote diversiteit aan televisies. Er is veel keuze tussen beeldkwaliteit, tv maten, modellen en types.

Wat de televisies van Philips zo uniek maakt is het Ambilight. Dit zijn kleuren achter de televisies die mee veranderen tijdens het tv kijken. Deze kleurlampen zorgen voor een rustiger beeld. Hierbij is het beeld voorzien van OLED, dit zorgt voor ultieme beeldkwaliteit.

Philips Airfryers

Frites en snacks frituren door middel van hete lucht? Dit kan met de Philips Airfryers. Frituren d.m.v. hete lucht is een stuk gezonder dan frituren in frituurvet. Naast frites en snacks is het ook mogelijk om groenten te grillen of een stuk vlees te bereiden op een bakplaat. Met de Philips Airfryer kun je dus alle kanten op.

De Airfryers zijn te verkrijgen in verschillende formaten. De reguliere Airfryer heeft een laadvermogen van 0,8 kg. De XL versie heeft een laadvermogen van 1,2 kg. Ideaal voor grote gezinnen dus. Bekijk de website en profiteer direct van alle Cyber Monday Philips Airfryer aanbiedingen.

Philips Tandenborstel Cyber Monday aanbiedingen

De Philips tandenborstel, ofwel Philips Sonicare, is ook te verkrijgen met flinke korting tijdens Cyber Monday. De tandenborstels functioneren met sonische technologie. Hiermee trilt de Sonicare over je tanden heen waardoor je je hele gebit reinigt en zorgt voor een gezonde mondhygiëne. Onder de elektronische tandenborstels zijn de Philips Sonicares het populairst.

Philips Lumea aanbiedingen

De Philips Lumea is over het algemeen een prijzig product. Het apparaat zorgt ervoor dat de haartjes op je lichaam en gezicht niet terug groeien. Er worden meerdere opzetstukken meegegeven voor verschillende lichaamsdelen. Vooral onder de vrouwen is dit een veel gebruikt apparaat.

Zorg ervoor dat je de productomschrijving goed leest alvorens je een Philips Lumea besteld, het apparaat is namelijk niet geschikt voor alle huidtypes.

Cyber Monday Philips scheerapparaat deals

Op zoek naar scheerapparaat aanbiedingen? Philips kent een grote diversiteit aan scheerapparaten. De kwaliteit van de apparaten is prima en daardoor zijn de klantervaringen van deze apparaten positief. Afhankelijk van het model ontvang je verschillende scheerkoppen en scheermessen. Profiteer direct van alle Cyber Monday aanbiedingen

Philips Wakeup light aanbiedingen

Moeite met opstaan? Probeer dan eens wakker te worden met de Philips Wakeup Light. Het apparaat zorgt ervoor dat er eerst een rustige lamp oplicht in het donker om enkele minuten later wakker te worden met een muziekje. Dit kun je overigens zelf instellen naar jouw eigen voorkeuren.