Cyber Monday Nederland

Cyber Monday is in Nederland steeds populairder aan het worden. Waar niemand in 2014 over het begrip had gehoord is Cyber Monday in 2019 niet meer weg te denken uit de online webwinkels. Mede door de enorme marketing van Cyber Monday heeft het flink aan naamsbekendheid gewonnen. Zowel voor de winkelier als de klanten heeft Cyber maandag voordelen. De koopjesjagers kunnen weer gaan jagen en de winkeliers zien hun omzet stijgen. 

CyberMondayAanbiedingen.org is een website voor een duidelijk overzicht van alle aanbieding in 2019. Omdat er rond deze tijd van het jaar zoveel aanbiedingen zijn is het lastig om te kiezen voor de beste aanbieding.

Cyber Monday in 2019

Cyber Monday vind in 2019 op 2 december plaats. Dit is een voordelige datum gezien de verjaardag van Sinterklaas in aantocht. In combinatie met de verjaardag van onze Sint kun je voordelig jouw cadeaus verkrijgen. Let wel, de aanbiedingen zijn enkel te verkrijgen bij webwinkels. Wanneer je wilt profiteren van aanbiedingen in fysieke winkels zul je moeten toeslaan op Black Friday.

Het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat Black Friday zowel off- als online aanbiedingen heeft. Cyber maandag kent enkel online aanbiedingen. Black Friday vindt plaats op de vrijdag voor Cyber Monday.

Waarom wordt deze dag alsmaar populairder en groter in Nederland?

Waarom niet? Iedereen heeft een bepaald wensenlijstje in zijn hoofd. Een televisie, smartphone, kledingstuk of type make up dat hij/zij al langere tijd wilt hebben. Echter zijn de grootste wensen vaak duur. Op Cyber Monday kun je profiteren van fixe kortingen om jouw gewenste producten te kopen. De particulier ziet hierdoor kansen om te besparen in de portemonnee en de winkelier ziet zijn omzet stijgen. Dit is enkel win-win toch?!

Ook wordt het online inkopen steeds populairder. Tegenwoordig doen de meeste mensen hun boodschappen online. In verband met tijdgebrek is dit ideaal. Cyber Monday vind op een werkdag (maandag) plaats, omdat het online inkopen betreft is dit geen enkel probleem.

3 Belangrijke tips waar je op moet letten tijdens Cyber Monday in Nederland

Voorkom niet noodzakelijke inkopen..

Het is zo verleidelijk om producten te kopen die je op voorhand niet nodig hebt. Webwinkels doen hun uiterste best om jou zoveel mogelijk inkopen te laten doen. Voorkom een overvolle winkelmand als je enkel voor een trui komt kijken. Voor je het weet is je portemonnee volledig leeg.

Wees er vroeg bij!

Op=op. Cyber Monday is razend populair. Je bent niet de enige die online inkopen doet. Wil jij al langere tijd een product hebben? Zorg ervoor dat je vroeg toeslaat zodat de voorraden nog niet op zijn.

Probeer jouw inkopen bij 1 webwinkel te doen

Bij sommige webwinkels krijg je nog meer voordeel wanneer je meer producten koopt. Staffelkorting voor jou en je gezin is super goedkoop en nog voordeliger. Ook is het voor jou een stuk overzichtelijker.