Cyber Monday Mediamarkt

Cyber Monday 2019 MediaMarkt

Profiteren van Cyber Monday bij Mediamarkt? In 2019 zijn er weer enorm veel aanbiedingen te verkrijgen. Tijdens Cyber Monday kun je profiteren van de vele deals en aanbiedingen op de webshop. Tijdens Black Friday op zowel de webshop als fysieke filialen bij jou in de buurt. 

Mediamarkt

Wie kent de MediaMarkt niet? De winkelketen komt oorspronkelijk uit Duitsland en staat bekend als prijsvechter in de elektronica markt. Met ongeveer 50 filialen in Nederland zijn ze in iedere uithoek van ons land te vinden.

Mediamarkt heeft winkels in Belgie, Italie, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Polen, Portugal, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland.

De winkelketen is marketingwise en hiermee actief op alle kanalen als het gaat om reclame. Ze zijn ook wel bekend om de term “ik ben toch niet gek”. Ook staan ze bekend om de actieweken waarbij ze productgroepen zonder belasting aanbieden bij de consumenten.

Tijdens Cyber Monday en Black Friday is Mediamarkt enorm populair en drukbezocht. Wacht dus niet te lang en profiteer snel van jouw gewenste aanbieding.

Cashback deal van Cyber Monday bij MediaMarkt

Kennen jullie de cashback deal van MediaMarkt tijdens Black Friday of Cyber Monday al? Dit zijn aanbiedingen waarbij je tot 50% korting kunt ontvangen op enkele producten. Deze korting ontvang je echter wel in een later stadium.

Je koopt bijv. een laptop voor 1000 euro en ontvangt hiervan een aankoopbewijs (bon). Met deze bon kun je tijdens Cyber Monday alle gegevens van de bon invullen op de website van Mediamarkt en ontvang je enkele weken later 50% terug, 500 euro dus. De hoeveelheid korting is afhankelijke van de deal.

Cyber Monday aanbiedingen bij Mediamarkt

Gezien het grote assortiment van MediaMarkt hebben wij hieronder de belangrijkste Cyber Monday aanbiedingen op een rijtje gezet.

Apple en Mac deals van Cyber Monday 2019 bij MediaMarkt

Het assortiment van Apple en Mac producten bij MediaMarkt is erg groot. In de fysieke winkels hebben ze vaak een speciaal platform gepresenteerd om alle Mac producten aan te bieden. Tijdens Cyber Monday kun je optimaal profiteren van alle Apple/Mac aanbiedingen.

Ipad deals van 2019

De Ipad, ofwel de tablets van Apple, zijn een populaire productcategorie bij de MediaMarkt. De prijzen zijn enorm variërend en de opties zijn groot. Omdat Apple normaliter ietwat duurder is dan de concurrentie raden wij aan om tijdens Cyber Monday 2019 te profiteren van Cyber Monday aanbiedingen.

Iphone Cyber Monday aanbiedingen 2019

Heeft de Iphone nog uitleg nodig? Samen met Samsung is de Iphone marktleider in de smartphone markt wereldwijd. Tijdens Cyber Monday zijn er enorm veel aanbiedingen te vinden. De belangrijkste Iphone modellen zijn:

 • Iphone 6
 • Iphone 7
 • Iphone 8
 • Iphone XS
 • Iphone XR

Macbook aanbiedingen

De Macbook, laptop van Apple, is een populair product. Vanwege het IoS besturingssysteem kent de Macbook vele fans in Nederland. Profiteer nu van de Cyber Monday deals van 2019.

Airpods deals

Een relatief nieuw product van Apple zijn de Airpods. De Airpods zijn de draadloze oordopjes van Apple. Door middel van Bluetooth worden de oordopjes gekoppeld aan apparaten. De geluidskwaliteit van de draadloze Airpods zijn erg goed.

Playstation (PS4) Cyber Monday aanbiedingen bij MediaMarkt

Een ander welbekend en populair product is de Playstation 4 bij MediaMarkt. De spelcomputer wordt vooral onder de mannen nog veel gebruikt en met  games zoals Fortnite en Fifa 20′ is de Playstation 4 een populaire aankoop.

Xbox deals bij Mediamarkt tijdens Cyber Monday 2019

De grootste concurrent van de PS4 is de Xbox. Ook op de Xbox is het mogelijk om bijv. Fifa 20 te spelen en tijdens Cyber Monday 2019 is deze spelcomputer+games in de aanbieding. Profiteer dus snel van de kortingen.

Nintendo Cyber Monday aanbiedingen

Een andere concurrent binnen de spelcomputer markt is Nintendo. Het merk is wereldwijd bekend vanwege het verleden. Zij waren één van de eerste binnen deze branche. Ook tijdens Cyber Monday 2019 biedt MediaMarkt veel korting op Nintendo producten.

Camera aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe camera? Het assortiment van Mediamarkt is erg divers. Of je nou op zoek bent naar een GoPro of Nikkon. Mediamarkt heeft ze allemaal.

Droger deals tijdens Cyber Monday 2019

Wil je een nieuwe droger bestellen? Sla dan je slag tijdens Cyber Monday bij Mediamarkt. Verwachting is dat er veel deals zijn tijdens Black Friday en Cyber Monday. Bepaal van te voren wat voor soort droger je zoekt en profiteer van de beste aanbieding.

Dyson stofzuiger aanbiedingen bij MediaMarkt

De Dyson stofzuiger staat bekend om zijn goede kwaliteit. Voor kwaliteit betaal je een hogere prijs dus niet iedereen kan het veroorloven om een Dyson te betalen.

Tijdens Cyber Monday 2019 bij MediaMarkt zijn er enkele Dyson modellen in de aanbieding. Wacht niet te lang en sla direct je slag bij de beste deal.

Fitbit deals 2019

Op zoek naar een fijne smartwatch? Fitbit is een smartwatch die veelal wordt gebruikt tijdens het sporten. Je kunt er allerlei facetten op meten; zoals je hartslag, snelheid, aantal stappen etc. Verwachting is dat tijdens Cyber Monday de Fitbit flink afgeprijsd is.

Telefoon/smartphone deals Cyber Monday 2019 bij MediaMarkt

Eén van de meest verkochte producten bij MediaMarkt zijn de mobiele telefoons ofwel smartphones. Logischerwijs zijn er dus veel aanbiedingen tijdens Black Friday en/of Cyber Monday 2019. Hierbij een lijst van de meest voorkomende modellen:

 • Nokia
 • Huawei
 • Samsung
 • Iphone

Koptelefoon aanbiedingen tijdens Cyber Monday bij MediaMarkt

Ook de oordopjes en koptelefoons verdienen een aparte gang bij iedere MediaMarkt winkel. Je ziet het steeds vaker dat deze producten worden gebruikt tijdens het sporten of onderweg naar het werk. Het assortiment is erg groot en er zijn veel aanbiedingen te verkrijgen.

JBL deals in 2019

JBL staat bekend om zuiver en hard geluid. Het merk kent koptelefoons en muziekinstallaties. MediaMarkt heeft een uitgebreid assortiment in JBL producten. Profiteer direct van alle Cyber Monday aanbiedingen.

Koelkasten tijdens Cyber Monday bij MediaMarkt

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Sla dan je slag tijdens Cyber Monday 2019. De witgoed afdeling is enorm groot en dat is niet voor niks. Je hebt veel keuzes in types, merken en/of kleuren. Profiteer direct!

Laptop Cyber Monday 2019 aanbiedingen bij MediaMarkt

MediaMarkt verkoopt zo’n beetje iedere laptop. Geen één merk of type is onbekend in het assortiment van MediaMarkt. Bepaal van te voren waar je naar op zoek bent en bekijk de verschillende laptop deals tijdens Cyber Monday bij MediaMarkt. Dit kan tot 40% schelen in de aankoopprijs. Populaire merken in laptops zijn:

 • Macbook
 • Lenovo
 • Acer
 • Asus
 • HP
 • Apple
 • Medion
 • Huawei
 • Peaq
 • Msi
 • Microsoft

Smart televisie deals in 2019

Kom jij ook in de verleiding om ieder bezoek bij de MediaMarkt een nieuwe televisie of Smart tv te kopen? De beleving binnen de fysieke winkels is enorm sterk. Ze presenteren de mooiste tv’s met het beste geluid en beeld. Daarbij staat er ook een bord geposeerd van de enorme aanbieding.

Hiermee differentieert MediaMarkt zich ten opzichte van de concurrentie. Tijdens Cyber Monday 2019 krijg je veel aanbiedingen op televisies. Bepaal van te voren waar je naar op zoek bent en profiteer direct van de Cyber Monday deals.

Tablet aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe tablet? Een tablet is erg handig voor tijdens het reizen. Het is een beetje een combinatie tussen een smartphone en een televisie. Profiteer direct van de Cyber Monday aanbiedingen in 2019.

Geluid deals bij de MediaMarkt

Wil jij een nieuwe Sonos of soundbar kopen? Wacht dan even tot Black Friday of Cyber Monday. In 2018 waren er enorm veel aanbiedingen op deze producten. Verwachting is dat dit hetzelfde zal zijn tijdens Cyber Monday 2019.

Cyber Monday wasmachine aanbiedingen

Zoals eerder aangegeven is de witgoed afdeling bij MediaMarkt enorm groot. Het bestaat uit vele producten, merken en/of types. Ook de keuze tussen wasmachines is enorm. Tijdens Cyber Monday 2019 kun je profiteren van vele deals.

Overige producten in de aanbieding tijdens Cyber Monday 2019 bij MediaMarkt

 • Magnetron.
 • Ovens.
 • Vriezers.
 • USB’s.