Cyber Monday Intertoys

Cyber Monday Intertoys

Cyber Monday bij Intertoys is één groot gekkenhuis. In 2019 valt Cyber Monday op 2 december, 3 dagen voor pakjesavond. Cyber Monday is een maandag waardoor mensen weinig tijd hebben om de deur uit te gaan. Via webshops bestellingen plaatsen zal dus veelal gebeuren.

Bij Intertoys kun je terecht met al jouw cadeaus voor sinterklaas en kerst. Gameconsoles als een Playstation 4 (PS4), Xbox One of Nintendo worden rond deze tijd goed verkocht. Overige artikelen als Lego en Barbies ook.

De populaire tijd in combinatie met de aanbiedingen van Cyber Monday maakt het tot één groot gekkenhuis bij Intertoys. 


Intertoys

Intertoys is opgericht in 1976. Sinds oprichting is de speelgoedwinkel gespecialiseerd in de verhandeling van speelgoedproducten. Voorbeelden hiervan zijn speelgoed- auto’s en motoren, poppen, spellen, lego en nog veel meer. 

Tijdens de sinterklaastijd, kerstmis of verjaardagen gaat het hartje van menig kind sneller kloppen zodra ze Intertoys binnen stappen. Het beste marketingmiddel is het cadeauboek dat ieder jaar uitkomt voor sinterklaas. Kinderen maken op basis van het boek/magazine hun wensenlijst en kunnen hier dagen over nadenken, fantaseren en dromen. 


Cyber Monday 2019 bij Intertoys

De (web)winkel van Interoys wordt steeds populairder. De fysieke winkels zie je langzaamaan verdwijnen en de online bezoekers stijgen. Je hoeft ten slotte niet meer je huis uit om cadeaus te kopen.

Dit is de belangrijkste reden dat Cyber Monday zo immens populair is bij Intertoys. Cyber Monday is ongeveer hetzelfde als Black Friday, maar kent enkel aanbiedingen en deals in de (web)winkel. In fysieke winkels zul je dus geen Cyber Monday deals treffen.  

8 Voordelen van Intertoys

Hierbij 8 voordelen om te profiteren van Cyber Monday deals bij Intertoys:

  1. Gratis verzending vanaf 25 euro.
  2. Goede klantenservice. 
  3. Enorm veel speelgoedartikelen. 
  4. Verschillende opties qua levering.
  5. Prettige klantervaringen. 
  6. Verschillende betaalmogelijkheden. 
  7. Enorm veel Cyber Monday deals.
  8. Vandaag besteld, morgen in huis.

Hierbij de belangrijkste Cyber Monday deals bij Intertoys in 2019:


Playstation Cyber Monday deals

De Playstation 4 is tijdens Cyber Monday één van de best verkochte artikelen. Dit komt omdat het product simpelweg erg populair is. Daarnaast is de PS4 overal te verkrijgen met flinke korting. De Playstation heeft daarbij ook veel toebehoren zoals leuke accessoires, gadgets en games.

Het is erg gezellig om met kennissen, vrienden en/of familie een leuk spel op de PS4 te spelen. Hier heb je dan meerdere controllers voor nodig. Tijdens Cyber Monday zijn de controllers flink afgeprijsd.


Xbox One Cyber Monday aanbiedingen bij Intertoys

Voor de Xbox One zijn het eveneens goede tijden. Xbox is samen met de Playstation marktleider in de gameconsole branche. Ze hebben gezamenlijk honderden spellen beschikbaar en de meeste games kun je zowel op de Xbox als PS4 spelen. Tijdens Cyber Monday zijn er enorm veel Xbox deals.


Cyber Monday Fifa 20′ deals

Voor zowel de PS4 als Xbox is sinds enkele weken de nieuwste Fifa uit; Fifa 20′. Ieder jaar staat deze game in de toplijsten van best verkochte artikelen. Dit is geen toeval. Het voetbalspel is al jarenlang enorm populair bij jongeren. Onderling worden er toernooitjes georganiseerd en het is mogelijk om online mee te spelen met verschillende competities.


Cyber Monday Nintendo aanbiedingen

De Nintendo is ietwat anders dan de PS4 en Xbox One. Met de Nintendo Switch kun je overal gamen met vrienden. Van op je werk tot in de trein, met de Nintendo Switch is alles mogelijk. De spelcomputer is bij meerdere (web)winkels beschikbaar en daarmee ook bij de Intertoys. Ben jij op zoek naar een Nintendo Switch? Houd de Cyber Monday aanbiedingen bij Intertoys dan nauwlettend in de gaten.


Lego deals tijdens Intertoys Cyber Monday

Heb jij kinderen die het fantastisch vinden om te spelen met Lego blokken? Verras ze dan voor sinterklaas of kerst. Tijdens Cyber Monday bij Intertoys zijn er meerdere Lego modellen in de aanbieding. Wacht niet te lang want op=op!


Barbie Cyber Monday deals bij Intertoys

Wanneer jij dochters hebt kun je ze hoogstwaarschijnlijk blij maken met barbies. Intertoys heeft verschillende barbie poppen in combinatie met allerlei andere speelgoedartikelen. Normaliter zijn de barbies best prijzig maar tijdens Cyber Monday heb jij de kans om ze aan te schaffen met flinke korting.