Cyber Monday Gearbest

Cyber Monday Gearbest

Cyber Monday is bij Gearbest erg populair en drukbezocht. Dit komt door de honderden categorieën die Gearbest aanbiedt. In Nederland staat Gearbest nog in de kinderschoenen. Verwachting is echter dat de populariteit van de online retailer de komende jaren flink zal stijgen. 

Ken jij Gearbest al? In dit artikel geven wij meer informatie over de grootste retailer van China en kun je optimaal profiteren van Cyber Monday deals bij Gearbest.

Meer info over Gearbest

Cyber Monday bij GearbestIn China en de rest van Azie hoef je geen uitleg te geven over Gearbest. Dit komt door de enorme populariteit van de (web)winkel. Je kunt Gearbest vergelijken met Bol.com, maar dan voor de Chinese en Aziatische markt.

Sinds kort is Gearbest ook in de rest van de wereld aan de weg aan het timmeren. Ze proberen binnen enkele jaren wereldwijde bekendheid te genereren en ze zijn al op de goede weg.

Het assortiment van de (web)winkel is abnormaal groot. Je kunt er werkelijk alles vinden. De populairste artikelen zijn elektronica, speelgoed, computers, smartphones, gereedschap en overige accessoires.

De eerste tekenen van de verkoop in Nederland zijn positief. De klantervaringen zijn goed en er zijn tot op heden geen klachten te vinden.

Gearbest heeft enkele voordelen ten opzichte van Nederlandse en andere Chinese (web)winkels.Hierbij de 7 belangrijkste voordelen:

7 Voordelen van Gearbest t.o.v. andere (web)winkels

 1. Een garantietijd van max. 45 dagen.
 2. Gearbest App voor de smartphone.
 3. Verschillende betaalmethodes.
 4. Enorm groot assortiment.
 5. Gratis verzendkosten bij bestellingen van minimaal 70 euro.
 6. 24/7 Klantenservice.
 7. Veel kortingscodes en aanbiedingen.

Het enige echte grote nadeel van Gearbest ten opzichte van webwinkels in Nederland is dat de levertijd van Gearbest een stuk langer is. Omdat het distributiecentrum gevestigd is in China moeten de producten opgestuurd worden vanuit Azie. Dit kan leiden tot een wachttijd van max. 30 dagen.

Verwachting is echter wel dat dit de komende jaren zal veranderen. Omdat Gearbest zich meer op de internationale markt wil richten.

Cyber Monday bij Gearbest is één groot kortingsfestijn

Honderden Cyber Monday aanbiedingen. Kun je het jezelf voorstellen? Bij Gearbest is het tijdens Cyber Monday 2019 toch echt het geval. Er zijn meerdere deals te verkrijgen in allerlei verschillende productgroepen.

Om je optimaal voor te bereiden op Cyber Monday bij Gearbest is het aan te raden om van te voren onderzoek te doen. Wat wil je hebben en wat heb je nodig? Houdt vervolgens de website goed in de gaten voor de allernieuwste aanbiedingen. Cyber Monday bij Gearbest is een perfecte dag voor kortingsjagers.

De populairste artikelen tijdens Gearbest Cyber Monday 2019

Cyber Monday Gearbest smartphone deals

In 2018 waren de smartphone deals het populairst tijdens Cyber Monday bij Gearbest. Klanten hebben de keuze tussen 30 verschillende merken. Bij deze smartphones zijn ook alle toebehoren beschikbaar. Vanwege de populariteit van deze productcategorie adviseren wij om niet te lang te wachten met profiteren. Op = op.

Xiaomi smartphone

De populairste smartphone bij Gearbest is de Xiaomi smartphone. Wanneer jij op zoek bent naar een Xiaomi smartphone dan kun je het beste bij Gearbest terecht. De keuze tussen verschillende modellen is enorm groot en ook tijdens Cyber Monday 2019 zijn er verschillende Xiaomi modellen in de uitverkoop.

Cyber Monday Gearbest kleding aanbiedingen

Ben jij op zoek naar betaalbare kleding? Gearbest biedt jou dan uitkomst. Het assortiment voor zowel heren als dames kent rokjes, jeans, ondergoed, vesten, t-shirt en hoodies.

Horloges, smartwatches en andere sieraden bij Gearbest

Een categorie die je in eerste instantie wellicht niet verwacht is de sieraden categorie. Het assortiment in sieraden bij Gearbest heeft verschillende producten. Kettingen, armbanden, ringen, horloges, smartwatches en oorbellen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Computer & laptop deals tijdens Cyber Monday 2019

Interesse in een nieuwe computer, laptop of bijbehorende accessoires? Bij Gearbest zul je langer moeten wachten totdat jouw producten binnen zijn. Maar de keuze is groter t.o.v. bijvoorbeeld een BCC of Mediamarkt.

Ga op zoek naar de modellen die je wilt hebben en vergelijk deze met Cyber Monday deals van Nederlandse webshops om optimaal te profiteren.

Speelgoed Cyber Monday Gearbest aanbiedingen

Het voordeel van Cyber Monday is dat het in 2019 drie dagen voor sinterklaas valt en enkele weken voor kerstmis. Een dure maand met veel cadeaus.

Bij Gearbest kun je ook veel speelgoed aanschaffen voor de feestdagen. Het is slim om meerdere producten te kopen in verband met eventuele staffelkorting.

Cyber Monday verlichting deals bij Gearbest

Normaliter ga je voor je verlichting naar een eenmanszaak in de stad of snuffel je rond op de website van Philips. Maar ook op Gearbest heb je veel keuzes. Het maakt hierbij niet uit wat voor verlichting je zoekt, Gearbest kent alle types, kleuren en combinaties. Zo is het mogelijk om een set verlichting te kopen en deze in een later stadium uit te breiden.

Artikelen om te sporten bij Gearbest

Ben jij een fanatiek sporter en ben jij op zoek naar kleding, schoenen of accessoires. Ook hierin is Gearbest erg groot. Voor iedere sport heeft Gearbest artikelen in hun assortiment. Deze sportartikelen zijn ook tijdens Cyber Monday 2019 in de uitverkoop.

Overige artikelen van Gearbest

Zoals eerder aangegeven is het assortiment van Gearbest enorm groot. We zouden een compleet boek kunnen opstellen over het assortiment van Gearbest. Met 10.000 artikelen is het één van de grootste webwinkels wereldwijd. Hierbij een kort overzicht van de overige productgroepen:

 • Outdoor.
 • Auto & motoren.
 • Tuinartikelen.
 • Verzorging.
 • Gezondheidsartikelen.
 • Huishoudartikelen.

Gearbest kortingscodes tijdens Cyber Monday 2019

Cyber Monday GearbestDoor het hele jaar kunnen klanten gebruik maken van verschillende kortingscodes bij Gearbest. Je vult de betreffende kortingscode in tijdens het aanschaffen van je product en ontvangt vervolgens korting.

Ook tijdens Cyber Monday 2019 kunnen klanten gebruik maken van kortingscodes. Houd de website goed in de gaten voor de beste en meest actuele kortingscodes voor Cyber Monday aanbiedingen.