Cyber Monday games

Het spelen van games is voor jong en oud. Iedere leeftijdscategorie kent fanatieke gamers. De gamebranche is enorm groot vanwege de grote diversiteit aan spelcomputers, games en online mogelijkheden. Zo is het mogelijk om in Nederland te gamen met iemand aan de andere kant van de wereld. De games worden veel weggegeven als cadeau tijdens de feestdagen en zijn hierom populair tijdens Cyber Monday 2019.

Cyber Monday 2019

Cyber Monday is een relatief nieuw fenomeen in Nederland. Het is over komen waaien vanuit Amerika en een verlengstuk van Black Friday. Het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat Cyber Monday enkel online aanbiedingen kent. Je zult dus geen Cyber Monday deals tegen komen in fysieke winkels.

Cyber Monday vindt plaats op de eerste maandag na Thanksgiving. In 2019 is dat op 2 december.

Game deals tijdens Cyber Monday

Helaas zijn de Cyber Monday games aanbiedingen nog niet bekend. Deze worden bekend in een later stadium van 2019.

Toch kunnen we al enkele verwachtingen schetsen. Zo is de nieuwste Fifa game (Fifa 20‘) eigenlijk altijd in de aanbieding. Heb je interesse in Fifa 20’? Wacht dan nog even tot Cyber Monday, dit bespaard je een hoop geld.

Verder zijn er altijd consoles in de aanbieding bij verschillende (web)winkels. Denk hierbij aan de Nintendo, Playstation 4 en/of Xbox One. Vaak zijn deze dan te verkrijgen in combinatie met spellen of andere toebehoren.

Naast de spelcomputers zijn ook de spellen en toebehoren in de aanbieding. Welke spellen dat precies zijn, is helaas nog niet bekend. Ieder jaar zijn ook accessoires zoals controllers aan te schaffen met flinke korting.

Bij welke (web)winkels kun je terecht voor Cyber Monday games aanbiedingen?

Er zijn talloze webshops die Cyber Monday game deals aanbieden. Hieronder een lijst van enkele (web)winkels waar je terecht kunt. Bezoek iedere webshop en vergelijk de beste deals met elkaar om optimaal te profiteren van alle kortingen: