Cyber Monday Fifa 20′

Cyber Monday Fifa

Fifa is het meest populaire spel op de spelcomputers. Ieder jaar komt er een nieuwe versie uit. De meest recente versie is enkele weken geleden uitgekomen; Fifa 20′. Cyber Monday is natuurlijk het ideale moment om Fifa 20‘ met flinke korting te kopen.┬á

In dit artikel kun je meer informatie verschaffen over de game, Fifa Cyber Monday aanbiedingen in 2019 en de winkels waar je deals kunt verwachten.

Fifa

EA sports is de uitgever achter Fifa voetbal. In 1993 kwam de eerste Fifa uit. In de jaren die volgden kwam er ieder jaar een nieuwe versie uit. Naast de reguliere Fifa versie zijn er ook WK en EK versies van de game.

Fifa is een voetbalspel waarmee iedereen kan spelen met zijn eigen club, land of speler. Ook is het mogelijk om je eigen team samen te stellen. Sinds enkele jaren is online Fifa erg populair.

Fifa FUT

FUT (Fifa Ultimate Team), is een speloptie die de laatste jaren veel online wordt gespeeld. Met je eigen samengestelde team strijd je tegen andere personen. Door veel te winnen kun je online munten verdienen waarmee je vervolgens betere spelers kunt kopen. Zo is het mogelijk om je eigen online competitie te starten.

Cyber Monday Fifa Xbox One

Ben jij op zoek naar een Cyber Monday Xbox Fifa 20′ deal? Fifa is ieder jaar een enorm populair product tijdens Cyber Monday en Black Friday. Hierdoor zijn er meerdere (web)winkels waarbij je terecht kunt voor een Cyber Monday deal.

Cyber Monday PS4 (Playstation)

Ook voor de PS4 (Playstation 4) is Fifa 20′ razend populair. Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als bij de Xbox. Hieronder volgt een lijst van (web)winkels waarbij je de game kunt verkrijgen met flinke korting. Kijk per (web)winkel waar je de beste deal kunt sluiten.

Welke (web)winkels bieden Cyber Monday Fifa 20′ aanbiedingen aan?

Vanwege de populariteit van het spel zijn er meerdere (web)winkels die Fifa 20′ aanbieden met korting. Hierbij een lijst van de winkels met beste deals: