Cyber Monday Coolblue

Cyber Monday Coolblue

Profiteren van alle aanbiedingen van Cyber Monday bij Coolblue? De webwinkelformule biedt ook in 2019 enorm veel aanbiedingen en deals aan. In allerlei soorten productgroepen zijn er aanbiedingen te vinden.

Zorg ervoor dat je er snel bij bent en profiteer optimaal van alle kortingen tijdens Cyber Monday bij Coolblue.

Een stukje historie

In 1999 is Coolblue opgericht. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere winkelketens van Nederland. Tot 2018 focuste Coolblue zich voornamelijk op verschillende niches. Zo hadden ze in totaal 319 gespecialiseerde webshops met verschillende domeinnamen. Allen onder de noemer van Coolblue.

In 2018 zijn alle verschillende niches samengevoegd tot één webwinkel; Coolblue.nl. Naast de (web)winkels beschikken ze inmiddels ook over zes fysieke winkels; in Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Met een omzet van 1,2 miljard in 2017 is Coolblue de laatste jaren enorm gegroeid en een bekende winkelketen geworden in Nederland.

Cyber Monday Coolblue

In navolging van Black Friday heeft Coolblue ook Cyber Monday geïntroduceerd. De deals tijdens Black Friday zijn ook in de fysieke winkels te vinden. Tijdens Cyber Monday zijn dit enkel online aanbiedingen.

Sinds 2016 is Coolblue actief geworden tijdens Cyber Monday.

Wat zijn populaire aanbiedingen tijdens Coolblue Cyber Monday 2019?

Tijdens Cyber Monday zijn er honderden aanbiedingen bij Coolblue. Kijkend naar de afgelopen jaren zijn de volgende producten, merken en/of categorieën populair tijdens Cyber weekend:

 • Laptops.
 • Tv’s.
 • Iphones.
 • Smartwatches.
 • Ipads en overige tablets.
 • Airfryers.
 • Bladblazers.
 • Drogers.
 • Dysons.
 • Hologes.
 • Koptelefoons.
 • Smartphones.
 • Wasmachines.

Cyber Monday deals

8 voordelen van Coolblue

Wij adviseren om optimaal te profiteren van Cyber Monday bij Coolblue. Dit komt omdat de (web)winkel veel voordelen kent. Hierbij 8 voordelen van shoppen bij Coolblue:

1. Een groot assortiment

De (web)winkel heeft voor ieder wat wils. Het assortiment is diep en breed waardoor je nooit met lege handen thuis komt.

2. Profiteer van staffelkorting

Omdat het aanbod van producten erg groot is kun je profiteren van aanbiedingen in allerlei categorieën. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je ontvangt. Ga dus gericht jagen op koopjes en profiteer optimaal.

3. Goede klantenservice

Coolblue staat bekend om zijn klantenservice. Ze zijn zowel telefonisch, via de chat en via Whatsapp bereikbaar en antwoorden vrijwel direct. Ook zijn de winkelmedewerkers in de fysieke winkels erg klantvriendelijk.

4. Uitgeroepen tot beste webwinkel

In 2017 is Coolblue uitgeroepen tot de beste webwinkel van Nederland. Dit vanwege de vele positieve klantervaringen.

5. Kosteloos retourneren

Werkt je aankoop niet optimaal? Coolblue biedt je de mogelijkheid om gratis te retourneren. Ook tijdens Cyber Monday en black Friday.

6. Gratis bezorging

Het overgrote deel van de producten wordt kosteloos bezorgd. Hier komen dus geen extra kosten bij kijken.

7. Vandaag besteld, morgen in huis. 7 Dagen in de week

Zowel in het weekend als doordeweeks ontvang je je aankoop de volgende dag. Qua levering kan het niet sneller.

8. Verschillende bezorgopties

Met spoed een pakket laten bezorgen? Het is mogelijk om jouw aankoop dezelfde avond te laten bezorgen met ‘Coolblue VandaagNog’. Ook zijn er mogelijkheden om te leveren op afspraak of in één van de fysieke winkels.

Op Cyber Monday 2019 zijn er bij Coolblue weer mega veel aanbiedingen te vinden. Wacht niet te lang en profiteer direct van de vele kortingen.
Cyber Monday 2019 bij Coolblue