Cyber Monday Calvin Klein

Cyber Monday Calvin Klein

Cyber Monday bij Calvin Klein. Ook in 2019 biedt het merk veel aanbiedingen aan tijdens Cyber weekend en de maand december. Via ons overzicht krijg je toegang tot alle aanbiedingen. Profiteer optimaal van de Cyber Monday deals van Calvin Klein.

Calvin Klein

Tegenwoordig is Calvin Klein bekend over de hele wereld. Het merk heeft winkels van Azië tot in Amerika.

Het werd in 1968 opgericht door Calvin Klein, een modeontwerper. In de eerste jaren werd het merk veelal bekend om de heren- en vrouwenmode. In een later stadium begon Calvin Klein een eigen ondergoedlijn te ontwikkelen waarmee het nog populairder werd.

Calvin Klein kent onderliggende kleine submerken zoals Calvin Klein Home, Calvin Klein Golf, CK One, Calvin Klein watches en jewellery etc.

Cyber Monday 2019 bij Calvin Klein

Gezien het grote productaanbod verwachten wij veel aanbiedingen tijdens Cyber Monday 2019 bij Calvin Klein. Op de webwinkel van het merk is er een overzicht waar alle deals zichtbaar zijn.

Cyber Monday aanbieding voor ondergoed bij Calvin Klein

Zoals eerder vermeld staat het merk bekend om de eigen ondergoedlijn. Tijdens Cyber Monday 2019 zijn er verschillende onderbroeken in de aanbieding. Zowel voor mannen als vrouwen.

Cyber Monday jeans aanbieding bij Calvin Klein

Met verschillende modellen kent Calvin Klein een groot jeans aanbod. Profiteer optimaal van de aanbiedingen  tijdens Cyber Monday 2019 en koop jeans in verschillende kleuren en maten.

Calvin Klein jassen in de aanbieding tijdens Cyber Monday Nederland

De jassen van Calvin Klein zijn stijlvol en modieus. Dit is ook de reden dat ze normaliter duurder zijn. Tijdens Cyber Monday 2019 zijn ook enkele jassen in de aanbieding. Profiteer direct.

T-shirt van Calvin Klein in de aanbieding

Cyber Monday 2019 valt in de winter waardoor je waarschijnlijk geen t-shirts nodig hebt. Toch is het aan te raden om alvast vooruit te denken. Kijk is naar de aanbiedingen van de t-shirts. Ze hebben enorm veel keus en je kunt hiervan profiteren voor in de zomer.

Trainingspakken van Calvin Klein tijdens Cyber Monday

Het merk kent ook een sportief label. Onder dit sportieve label brengen ze trainingspakken uit. De pakken zijn van goede kwaliteit en gaan enkele jaren mee. Je kunt ze gebruiken om te sporten maar ziet ze steeds vaker voor casual gebruik.

Calvin Klein tassen deals tijdens Cyber Monday

Calvin Klein kent een groot assortiment aan tassen, zowel voor heren als voor vrouwen. Verwachting is dat er een groot aantal tassen deals beschikbaar zijn.

Calvin Klein sneaker deals tijdens Cyber Monday Nederland

De sneakers van het merk worden steeds populairder. Calvin Klein heeft sinds de overname grote stappen gemaakt op de sneakersmarkt en ze zijn nog steeds groeiende. Ze verkopen casual, sportieve en nette sneakers. Ook tijdens Cyber Monday 2019 zijn er verschillende sneakers in de aanbieding.

Sieraden van Calvin Klein

Calvin Klein kent ook een eigen sieradenlijn. Deze bestaat voornamelijk uit:

  • Armbanden.
  • Ringen.
  • Kettingen.
  • Oorbellen.

Profiteer nu van de sieraden deals tijdens Cyber Monday 2019.