Cyber Monday Bart Smit

Cyber Monday Bart Smit

De november en december maanden komen er weer aan. Tijd voor sinterklaas en kerst. De cadeaus worden weer massaal ingekocht en iedereen profiteert van de laatste aanbiedingen. Met de opkomst van Cyber Monday zijn er nog meer deals beschikbaar in allerlei (web)winkels, zo ook bij Bart Smit.


Bart Smit

Bart Smit had 10 jaar geleden te maken met absolute topdrukte in de maand november en december. Kinderen hadden hun wensenlijstje al ver voor de feestdagen af en switchten dagelijks tussen verschillende wensen/cadeaus. Bart Smit plukte hier de vruchten van en kon een stormloop aan klanten verwachten.

In de afgelopen jaren nam deze storm echter af. Consumenten kochten hun cadeaus online en er gingen zelfs geruchten dat Bart Smit ging ophouden met bestaan. Een nachtmerrie voor ieder kind.

Deels is dit ook waar. Bart Smit is gefuseerd met Intertoys en ze zijn nu vooral actief met een gezamenlijke (web)winkel. Fysieke winkels verdwenen en het complete assortiment is nu te verkrijgen in de webshop. Qua speelgoedartikelen is er dus weinig veranderd en dezelfde artikelen zijn nog steeds te verkrijgen.

Zodra je de webshop van Bart Smit opzoekt zul je echter merken dat je wordt doorverwezen naar Intertoys.

Cyber Monday Bart Smit aanbiedingen

Cyber Monday is hetzelfde als Black Friday. Echter zijn Cyber Monday deals enkel online te verkrijgen. In een fysieke winkel zul je geen Cyber Monday aanbiedingen tegenkomen.

Ook de Bart Smit heeft veel Cyber Monday deals. Populaire producten als puzzels, game consoles, spellen, poppen en Lego zijn allen te verkrijgen met flinke Cyber Monday korting. Hierbij de belangrijkste Cyber Monday Bart Smit aanbiedingen op een rijtje;

Cyber Monday Playstation 4 deals

De populairste cadeaus voor jongens zijn vooral spelcomputers of games voor de betreffende spelcomputer. De Playstation 4 (PS4) is hierbij het populairst. De Playstation kent honderden spellen, controllers en andere toebehoren.


Cyber Monday Xbox aanbiedingen

Een andere populaire spelcomputer is de Xbox One. Samen met de Playstation hebben zij duizenden spellen beschikbaar. Via het online kanaal van zowel de Playstation als Xbox heb je de mogelijkheid om te strijden tegen vrienden, kennissen of familie.

Eén van de best verkochte games op beide spelcomputers is Fifa 20′. Ook dit jaar is Fifa weer te verkrijgen met Cyber Monday deals.


Overige cadeaus tijdens Cyber Monday bij Bart Smit

Andere populaire artikelen zijn de Nintendo, Barbie, puzzels of Lego. Deze speelgoedartikelen zijn tijdloos en worden nog steeds net zoveel gebruikt als 20 jaar geleden. Wanneer jij jouw kinderen wilt verrassen met leuke cadeaus is het aan te raden om een kijkje te nemen op de webshop van Bart Smit.