Cyber Monday Balr

Cyber Monday Balr

Cyber Monday bij Balr.? Het hippe, strakke en moderne mode merk kan natuurlijk niet achterblijven. Ook tijdens Cyber Monday 2019 zijn er veel aanbiedingen bij het populaire kledingmerk Balr. Wacht niet te lang en profiteer direct van de aanbiedingen of sales van Balr tijdens Cyber Monday.

Balr is in 2013 opgericht door een samenwerking van verschillende voetballers; Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Het merk straalt een bepaalde levensstijl uit waar veel jongeren zich mee identificeren. Inmiddels is het één van de grote Nederlandse mode merken.

Balr schoenen tijdens Cyber Monday 2019

Waar het merk Balr in eerste instantie bekend stond om zijn t-shirts en truien zijn ze steeds populairder geworden met hun schoenen. Ook tijdens Cyber Monday 2019 zijn er schoenen in de aanbieding.

Balr truien tijdens Cyber Monday 2019

Balr truien zijn stijlvol en modieus. Normaliter zijn ze aan de dure kant. Tijdens Cyber Monday 2019 kun je ze verkrijgen met fixe korting.

Balr shirts aanbiedingen tijdens Cyber Monday

Cyber Monday bij Balr betekend dat er veel t-shirt in de aanbieding zijn. Maak direct gebruik van de deal en scoor jouw t-shirts met discount.

Balr hoodie deals tijdens Cyber Monday

Altijd al een Balr hoodie willen hebben? Tijdens Cyber maandag heeft Balr verschillende hoodie deals. Ga direct naar de website en scoor de hoodie die het beste bij jou past.

Balr petjes tijdens Cyber Monday 2019

Normaal hangt er een flink prijskaartje aan de Balr petjes. Tijdens Cyber Monday krijg je de kans om een Balr petje te kopen met korting. Wacht niet te lang en profiteer direct.