Cyber Monday Amazon

Cyber Monday Amazon

De Cyber Monday deals van Amazon zijn tot op heden nog niet bekend.

Cyber Monday bij Amazon betekend nog meer aanbiedingen, deals en kortingen. In dit artikel geven wij een compleet overzicht van alle Cyber Monday deals. Naar wat ben jij op zoek? Wil je inkopen doen voor sinterklaas of kerst? Heb je spullen nodig voor in het huis? Snuffel dan eens rond op de (web)winkel van Amazon. Grote kans dat jouw gewilde artikel te verkrijgen is met flinke korting.


Amazon

Het Amerikaanse e-commerce bedrijf richtte zich in het verleden voornamelijk op de Amerikaanse consumenten. De organisatie is door Jeff Bezos opgericht in 1994 te Seattle. Vandaag de dag is de organisatie één van de grootste e-commerce bedrijven wereldwijd met een omzet van ongeveer 100 miljard dollar per jaar. Hiervan is nog steeds een groot gedeelte afkomstig uit Amerika.

Er zit een groot verschil in de mondiale (web)winkel van Amazon en de Nederlandse (web)winkel. De Nederlandse (web)winkel richt zich voornamelijk op de digitale markt met e-books, games en films. Op de internationale (web)winkel kun je letterlijk alles verkrijgen. Het voordeel van Amazon is dat je ook tweedehands artikelen kunt aanschaffen.


Cyber Monday bij Amazon

Cyber Monday is de ‘online versie’ van Black Friday. De deals op Cyber Monday zijn enkel online te verkrijgen. Amazon is voornamelijk online actief, een ideale combinatie dus!

Ook in 2019 zijn er weer enorm veel Cyber Monday Amazon deals op komst. Hierbij de belangrijkste aanbiedingen;

Amazon boeken of e-book deals

Ben jij op zoek naar een mooi ebook? Neem dan een kijkje op de (web)winkel van Amazon. Het assortiment kent duizenden boeken in allerlei verschillende categorieën.

Amazon tablets

Zoals eerder aangegeven richt Amazon zich veel op digitale producten. Een groot onderdeel van het assortiment bestaat uit tablets. Er zijn tablets te verkrijgen in verschillende merken. Denk hierbij aan Ipads (Apple), Samsung, Asus, Sony, Huawei en Lenovo.

Amazon televisie deals

Wil jij een nieuwe televisie? Heb je al een keuze gemaakt in wat voor type tv? Amazon heeft verschillende televisies in een Cyber Monday deal; Smart tv’s, LED televisies, OLED televisies en nog veel meer. Je kunt hierbij kiezen welke schermgrootte je wilt en hebt de keuze uit ongeveer 50 merken.

Amazon computer en tablet Cyber Monday aanbiedingen

Wil je optimaal profiteren van Amazon Cyber Monday deals en een nieuwe laptop aanschaffen? Jouw gewenste model is eventueel ook tweedehands verkrijgbaar waardoor je nog meer bespaard dan normaal. Naast de laptops en computers zijn er ook benodigdheden en accessoires verkrijgbaar zoals USB’s, muizen, scanners, servers en nog veel meer.

Huishoudartikelen bij Amazon tijdens Cyber Monday 2019

Ook de afdeling voor het huishouden is enorm groot. Het assortiment bevat letterlijk alles. Van keuken benodigdheden tot witgoed, van meubels tot wasmachines, Amazon heeft het allemaal. Wanneer jij net verhuisd bent kun je jezelf flink uitleven op de (web)winkel van Amazon.com.

Amazon kleding deals

Wat je in eerste instantie wellicht niet verwacht is de uitgebreide kledingafdeling van Amazon.com. Voor zowel heren als dames heeft Amazon enorm veel te bieden. Van schoenen tot ondergoed, van t-shirt tot truien en van jurken tot jeans/broeken. Ook qua kinderkleding is er enorm veel keuze.

Gezondheid & verzorging bij Amazon.com

Ben jij op zoek naar de nieuwste make-up, huidverzorging of nieuwe haarverf? Neem eens een kijkje op de ‘Beauty and Personal Care’ afdeling van de internationale (web)winkel van Amazon. Vrouwen kunnen hun hart op en flink profiteren van verschillende Cyber Monday kortingen. Voor mannen is het ideaal om je vriendin/vrouw te verrassen voor sinterklaas of kerst.

Speelgoed artikelen bij Amazon.com

Naast de Intertoys kun je ook lekker shoppen bij Amazon voor speelgoed voor jouw kinderen. De keuze is nog groter dan bij Intertoys. Tijdens Cyber Monday en Black Friday wordt er massaal speelgoed ingekocht. Dit komt voornamelijk omdat deze dagen net voor sinterklaas en kerst vallen. Wanneer jij wilt besparen op je cadeaus is het aan te raden om tijdens Cyber Monday toe te slaan.

Overige artikelen van Amazon

Naast de bovengenoemde artikelen zijn er nog veel meer producten in het assortiment van Amazon te vinden. Hierbij een lijst van de overige productgroepen;

  • Muziek, cd’s, albums en platen
  • Elektronische artikelen
  • Kunst
  • Industrie
  • Dierenartikelen
  • Software
  • Films en video’s
  • Auto- en motoraccessoires

De voor- en nadelen van bestellingen bij Amazon.com

Vanuit onze lezers krijgen wij regelmatig vragen of het betrouwbaar is om bij amazon producten te bestellen. Hier kunnen wij kort en krachtig over zijn; Dat is het zeker.

Of het de moeite waard is om jouw artikelen te verkrijgen via een internationale webshop ten opzichte van een Nederlandse, kun jij enkel zelf bepalen. Wanneer jij de beste deals wilt scoren, zijn ze bij Amazon vaak het goedkoopst. Je zult wel langer moeten wachten op jouw bestelling. Want ze moeten overzee verstuurd worden. Desalniettemin heb je de 30 dagen retourgarantie. Wanneer je niet tevreden bent over je artikel kun je deze dus retourneren.

Waar je wel rekening mee moet houden zijn eventuele belastingen. Dit is per product anders. Op sommige bestellingen dien je belasting te moeten betalen. Je kunt echter met een gerust hart profiteren van de Amazon Cyber Monday deals.