Cyber Monday Adidas

Cyber Monday Adidas

Op zoek naar Cyber Monday aanbiedingen van Adidas? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij geven een kort overzicht van alle Cyber Monday 2019 deals bij Adidas. 

Cyber Monday is de afgelopen jaren steeds groter en populairder aan het worden in Nederland. Steeds meer (web)winkels doen mee met flinke aanbiedingen tijdens Cyber weekend, bestaande uit Black Friday en Cyber Monday. Net zoals in 2018 zijn er in 2019 ook veel deals te vinden bij Adidas.

Adidas

Adidas is in 1949 opgericht in Herzogenaurach, Duitsland. De naam heeft het te danken aan de oprichter van het merk, Adolf (Adi) Dassler.

Adidas staat bekend om hun sportkleding. Het assortiment is erg divers en het wordt naast sportkleding ook als mode kleding gedragen. Het merk is herkenbaar middels de drie strepen.

Adidas sponsort grote ploegen en sporters binnen iedere sport. Ze zijn hierdoor wereldwijd bekend en samen met Nike wereldwijd marktleider in sportkleding.

Cyber Monday aanbiedingen Adidas

Omdat het assortiment van Adidas enorm groot is, zijn er veel aanbiedingen tijdens Cyber Monday 2019 in Nederland. Om op de hoogte te blijven van alle recente deals adviseren wij om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief of social media te volgen. Hier worden de deals als eerste getoond.

Hierbij de belangrijkste producten die in de aanbieding zijn:

Cyber Monday sneaker aanbiedingen bij Adidas

Een belangrijk product van Adidas zijn de sneakers. Adidas kent sneakers voor alle sporten, voor zowel heren als dames. Ook worden de sneakers vaak gedragen voor casual gebruik. Profiteer nu van de Adidas sneaker deals.

Cyber Monday trainingspakken deals bij Adidas

Adidas kent ook veel soorten trainingspakken. De trainingspakken van voetbalclubs zijn bijv. populair maar ook regular trainingspakken voor casual gebruik. Ze zijn beschikbaar in allerlei soorten modellen, kleuren en maten. Tijdens Cyber Monday zijn er enkele Adidas trainingspakken in de aanbieding.

Fashion deals bij Adidas tijdens Cyber Monday 2019 in Nederland

Adidas heeft veel truien en broeken in het assortiment. Deze worden als casual kleding gebruikt en hebben een eigen stijl. De vesten, truien en broeken zijn divers en kleurrijk. Wanneer je een kijkje neemt in een fysieke winkel van Adidas zie je de diversiteit aan kleding. Tijdens Cyber Monday zijn deze producten ook in de aanbieding. Wacht niet te lang en profiteer direct van verschillende deals.