Cyber Monday 2019

Op 2 december is het Cyber Monday 2019. Tijdens Cyber Monday kun je profiteren van talloze online aanbiedingen van webwinkels. Net als Black Friday is het inmiddels niet meer weg te denken in Nederland. Van 29 november tot 2 december 2019 zijn er extreem veel aanbiedingen.

Wil jij geen enkele aanbieding missen? Houd dan vanaf eind oktober onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij zullen onze website continu up-to-date houden met Cyber Monday aanbiedingen

Wat te verwachten van Cyber Monday in 2019?

Cyber Monday is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het verlengstuk van Black Friday was in 2015 relatief onbekend in Nederland. In 2016 startten er ongeveer 30 webwinkels met Cyber Monday en vorig jaar is dit aantal gestegen naar 125 deelnemende webwinkels. Verwachtig is dat deze aantallen de komende jaren flink zullen stijgen.

De populairste categorieën die meedoen aan Cyber Monday zijn games, elektronica en fashion. Naast deze categorieën zijn de overige categorieën ook steeds actiever aan het worden.  Tijdens Cyber Monday 2019 kun je met fixe kortingen smartphones, televisies, woonaccessoires, games, spelcomputers en zelfs vakanties aanschaffen.

Cyber Monday vs. Black Friday

Cyber Monday is altijd de eerste maandag na ThanksGivingsDay en Black Friday. Het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat de aanbiedingen tijdens Cyber Monday alleen online te verkrijgen zijn. Tijdens Black Friday krijgen consumenten ook aanbiedingen voorgeschoteld van fysieke winkels.

Wat zijn de voordelen van Cyber Monday 2019?

Hierbij enkele voordelen van Cyber maandag;

 • Gemak

Consumenten krijgen steeds minder tijd om fysieke inkopen te doen. Dit komt mede door een druk privé en zakelijk leven. Daarbij wordt het stukje gemak van online shoppen steeds belangrijker. Tijdens Cyber Monday staat online shoppen centraal.

 • Volop profiteren op een maandag

Maandag is de eerste en daarmee drukste dag van de week. Cyber maandag is de enige maandag in het jaar waar je optimaal kunt besparen op inkopen zonder dat het al te veel tijd kost. Je bespaard zowel geld als tijd. Een win-win situatie dus.

 • Enkele dagen voor Sinterklaas en kerst

De sint is een paar dagen later jarig. Koop je cadeaus tijdens Cyber Monday en bespaar veel geld. Ook is het wellicht handig om je cadeaus voor kerst te kopen. Je hoeft ze maar enkele dagen te ‘verbergen’ voor de feestdagen.

Populaire webwinkels tijdens Cyber Monday

In tegenstelling tot enkele jaren geleden doen er in 2019 veel webwinkels mee aan Cyber Monday. Toch profiteren de grote giganten het meest van de aanbiedingen. Denk hierbij aan Coolblue, Media Markt, Apple, Amazon en Bol.com.

Het voordeel van de bovenstaande webwinkels is het grote assortiment. Consumenten krijgen tijdens Cyber Monday hiermee de kans om hun inkopen te doen bij één webwinkel. Dit is overzichtelijk en resulteert soms in staffelkorting.

Cyber Monday en de aankomende datums

Dit jaar is Cyber Monday op 2 december. Hierbij een overzicht van Cyber Maandag in de aankomende jaren;

 • 2 December: Cyber Monday 2019
 • 30 November: Cyber Monday 2020
 • 29 November: 2021
 • 28 November: 2022
 • 27 November: 2023
 • 2 December: 2024
 • 1 December: 2025
 • 30 November: 2026
 • 29 November: 2027
 • 27 November: 2028

Omdat ThanksGivingsDay ieder jaar op een andere datum plaatsvindt, valt Cyber Monday ook op een andere datum.